ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski AKP’li vekil Uğur Işılak’tan Erdoğan eleştirisi

10.09.2021
1.007
A+
A-
Eski AKP’li vekil Uğur Işılak’tan Erdoğan eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı çıkışı sonrası Uğur Işılak’tan dikkat çeken paylaşım: Her karşıt görüş kıymetlidir.

Sanatçı ve AK Parti eski milletvekili Uğur Işılak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşı karşıtlarına sahip çıktı. Paylaşımında “Kendi içinde yüzlerce paradoksu ve sabıkası olan bilimin de sorgulanabilmesi için; vicdan ve müktesebata dayanan her karşıt görüş kıymetlidir” ifadelerini kullanan Işılak’ın paylaşımı akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini getirdi.

Bir dönem AK Parti’de milletvekilliği de yapan sanatçı Uğur Işılak, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Paylaşımında bilimin de sorgulanması gerektiğini vurgulayan Işılak, aşı karşıtlarının görüşlerine de saygı duyulması gerektiğini ifade etti.

“HER KARŞIT GÖRÜŞ KIYMETLİDİR”

Uğur Işılak paylaşımında “Kendi içinde yüzlerce paradoksu ve sabıkası olan bilimin de sorgulanabilmesi için; vicdan ve müktesebata dayanan her karşıt görüş kıymetlidir. Aşı meselesinde olduğu gibi… Oyun kurucuların tek sesliliğine dur demenin yolu, düşünceye ve fikir adamlarına saygı duymaktan geçer” ifadelerine yer yerdi.

İşte Uğur Işılak’ın o paylaşımı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı çıkışı sonrası Uğur Işılak'tan dikkat çeken paylaşım: Her karşıt görüş kıymetlidir

AKILLARA ERDOĞAN’IN SÖZLERİNİ GETİRDİ

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu paylaşım Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birkaç gün önce yaptığı açıklamayı akıllara getirdi. Vatandaşlara aşı yaptırmaları çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözlere yer vermişti: “Aşı konusunda devlet olarak zorlayıcı yollara başvurmak istemiyoruz. Aşı ile ilgili sosyal medyadan yayılan bilgi kirliliğine vatandaşlarımız itibar etmesin.”

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.