ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı Afet bölgesinde… Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta çocuklara oyuncak hediye etti

15.04.2023
616
A+
A-
Acun Ilıcalı Afet bölgesinde… Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta çocuklara oyuncak hediye etti

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Adıyaman’a ziyaret gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı, Altınşehir Konteyner Kent’teki depremzede çocuklara oyuncak dağıtımı ile başladı. Ilıcalı, çocuklar ile fotoğraf çekildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Adıyaman’a gelen televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, çocuklara oyuncak dağıttı. Bir online alışveriş sitesinin lojistik desteği ile gerçekleşen etkinlik, Altınşehir Konteyner Kent’teki depremzede çocuklara oyuncak dağıtımı ile başladı.

Çocuklarla bir araya gelen Ilıcalı, onlarla fotoğraf çektirdi. Acun Ilıcalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarla bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Deprem bölgesine geçen hafta da geldiğini anlatan Ilıcalı, şöyle konuştu:

“Miniklerimiz ‘Acun abi bize oyuncak getirmedin mi?’ demişlerdi. O da içime dert oldu. Ben de onlara bir jest olması için bayram öncesi ufak bir mutluluk olması için oyuncaklar getirdim. Onların gözündeki ufak bir mutluluk bile beni çok mutlu ediyor. Şu anda rüyada gibiyim. Çok teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Kahramanmaraş’taki Kılavuzlu Millet Bahçesi’ndeki çocuklarla bir araya gelen Ilıcalı, burada da oyuncak dağıttı. Çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği programda Ilıcalı, depremzede çocuklarla fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.