ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Denizin ortasında kavga! Seren Serengil ile sosyetik güzel birbirine girdi

25.07.2021
969
A+
A-
Denizin ortasında kavga! Seren Serengil ile sosyetik güzel birbirine girdi

Uzun bir süredir Göcek’te tatil yapan Seren Serengil, sosyetik isim Maria Maksymenko’nun içinde olduğu teknenin kendilerine çarptığını ileri sürerek olay çıkardı. Sosyal medya hesabından “İçip içip insanların teknesine çarpıyorsunuz” diye sitem eden Serengil’e Maksymenko’dan cevap gecikmedi.

2016 yılında geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, yoğun iş temposuna ara vererek tatile çıktı. Sürekli girdiği polemiklerle adından söz ettiren sunucu, tatil için gittiği Göcek’te de bir tartışma yaşadı. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Tohma ile Fethiye’de olan 50 yaşındaki sunucu, çarşamba günü bir teknenin kendilerine çarptığını ileri sürerek öfke kustu.

“İÇİP İÇİP İNSANLARIN TEKNESİNE VURUP KAHKAHA ATTILAR”

Bedri Rahmi Koyu’nda demirlediği teknesinde dinlenen Serengil, yanlarına yanaşan başka bir teknenin kendilerine çarptığını iddia edip sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Serengil, paylaşımında, “İçip içip insanların teknesine çarpmak. Üstüne kahkaha atmak, laf atmak. Allah’tan usturmacalar vardı da bu görgüsüzler kafayı bulup tekneyi mahvetmediler. Ben de onları” dedi.

Seren Serengil, Maria Maksymenko ile deniz ortasında kavga etti

“GERİZEKALISINIZ, ALLAH’IN KÖYLÜLERİ”

Serengil’in bahsettiği kişi sosyetenin tanıdık simalarından Maria Maksymenko çıktı. Seren Serengil’in iddialarına cevap veren sosyetik isim ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Bahsi geçen teknede tatil yapıyoruz. Seren Hanım’ın teknesinin yanına yanaştık. Rüzgarın etkisiyle çok hafif dokunduk. Denizde yardımlaşmak kuraldır. Özür diledik ancak Seren Serengil, ‘Gerizekalısınız. Allah’ın köylüleri’ diyerek bize hakaret etmeye başladı. Benim içki içmediğimi tüm dostlarım bilir. Teknede çocuklarımla birlikte 2 profesyonel kaptan ve ailem vardı. Biz bu kadar kalitesizlik görmedik ve apar topar oradan ayrıldık.”

Sosyal medyada Maria Maksymenko’ya destek gelirken Serengil ise hakaret içeren sözleriyle tepki çekti.

Seren Serengil, Maria Maksymenko ile deniz ortasında kavga etti
Seren Serengil, Maria Maksymenko ile deniz ortasında kavga etti

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.