ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ezgi Mola’dan Musa Orhan çıkışı

04.12.2021
604
A+
A-
Ezgi Mola’dan Musa Orhan çıkışı

Ezgi Mola, Musa Orhan’a hapis kararını veren hakime seslendi: Adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiniz.

Siirt’te 18 yaşındaki İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan’a 10 yıl hapis cezası verildi. Orhan’a hakaret ettiği suçlamasıyla bir süre önce adli para cezası verilen oyuncu Ezgi Mola, karara sessiz kalmadı. Ünlü oyuncu, “Sayın hakim, eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım” paylaşımında bulundu.

Eski uzman çavuş Musa Orhan’a 10 yıl hapis cezası verilmesinin ardından, avukatı Mehmet Erkan Akkuş açıklama yaptı. Karara itiraz edeceklerini ve olayın istinaf mahkemesi tarafından incelenip çözülmesi gerektiğini düşündüklerini söyleyen Akkuş, “Söz konusu mahkumiyet kararı oy çokluğuyla verilmiştir, heyet üyelerinden birisi beraat istemiştir. Adli tıp doktoru bir önceki duruşmada gelip, ‘Tecavüz bulgusu yok, olsa o yönde rapor yazardım’ demiş olmasına rağmen hangi gerekçe ile ceza verildiğini anlamakta zorlanmaktayız” dedi.

“DAHA NİCE BÖYLE ADİL KARARLAR VERECEĞİNİZ GÜNLERİMİZ OLSUN”

Daha önce Musa Orhan’a hakaret ettiği suçlamasıyla adli para cezası verilen oyuncu Ezgi Mola, 10 yıl hapis cezası kararının ardından sosyal medya hesabından, “Sayın hakim, eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım. Daha nice böyle adil kararlar vereceğiniz günlerimiz olsun inşallah” paylaşımında bulundu.

Ezgi Mola, Musa Orhan'a hapis kararını veren hakime seslendi: Adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiniz

5 BİN 200 TL PARA CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Ezgi Mola, geçen aylarda Musa Orhan’a ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ ve ‘hakaret’ suçunu işlediği gerekçesiyle 65 gün için 5 bin 200 TL adli para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verilmişti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.