ALTIN 1.895,24
DOLAR 28,8546
EURO 31,5063
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Parçalı Bulutlu

Doğukan Manço’dan Norm Ender’e çıkış: “Hatırlatmak istedim”

30.10.2023
77
A+
A-
Doğukan Manço’dan Norm Ender’e çıkış: “Hatırlatmak istedim”

Norm Ender gibi pek çok isim Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla marşlar hazırlamışlardı. Barış Manço da tam 50 yıl önce 2023 adıyla 100. yıl için bir şarkı hazırlamıştı. Doğukan Manço bu durumu hatırlatarak, babası Barış Manço üzerinden Norm Ender’e göndermede bulundu.

Norm Ender ve bazı isimler Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak marşlar bestelemişlerdi. Anadolu Rock Müziği’nin duayen sanatçısı Barış Manço da tam 50 yıl önce Cumhuriyet’in 50. yılı için bir şarkı bestelemiş ve bu şarkıyı, Cumhuriyeti’n 100. yılında yeniden okumak istediğini 1995 Osaka konserinde dile getirmişti. Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, 100. yıla özel marş besteleyen isimlere atıfta bulunan bir paylaşımda bulundu.

Doğukan Manço’dan Norm Ender’e çıkış

Manço, “Rap, Pop, Rock her kitleden insanlar Cumhuriyetin 100. yılı için marşlar bestelemiş. Bu çok güzel ve gurur verici. Barış Manço, Cumhuriyet’in 100. yılı için bunu 50 sene önce yaptı. Hatırlatmak istedim.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.