ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Başkanlığı’nı bırakıyor

08.06.2021
766
A+
A-
Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Başkanlığı’nı bırakıyor

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği’ndeki başkanlık görevini bırakma kararı aldı.

Kulüpler Birliği’ne başkanlık yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, görevi bırakma kararı aldı. Çok yorulduğu için bu kararı aldığını ifade eden Çebi, ay sonuna dek olağanüstü seçim yapılarak yeni başkanın belirlenmesini istedi. Kulüpler ve TFF arasında pek sık kalan Çebi, Beşiktaş’taki görevine daha fazla zaman ayırmak istiyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 5 Şubat 2021’den bu yana sürdürdüğü Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’nı bırakıyor. Çok yorulduğu için bu kararı aldığını ifade eden Çebi, ay sonuna dek olağanüstü seçim yapılarak yeni başkanın belirlenmesini istedi.

“KARARLARDA YUMUŞAMA ISTEDIK”

Öte yandan Ahmet Nur Çebi, dün Futbol Federasyonu yetkilileriyle gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında, “Geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. TFF Başkanı ve üyeleri sorunlarımızı dinlemek, fikirlerimizi almak için buraya kadar geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yabancı sayısının düşürülmesiyle ‘Bir sene daha erteleyin lütfen. Sıkıntılarımız’ aşamadık.’ dedik. Belki sahada 11 kişinin yabancı olması hoş değil ama bu durumu pandemide aşamadığımızı ifade ettik. Ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğiz. Birçok takımımız aynı sorunu yaşıyor. Limitler konusunda hoşgörüye ihtiyacımız olduğunu söyledik. Yayıncı kuruluşla ilgili konuları konuştuk. Ayın 9’u 10’una kalmadan birçoğunu netleştireceğimizi düşünüyoruz. Çünkü yapacağımız çalışmalar, verilecek kararlara göre devam edecektir. Alınan kararlarda yumuşama ve hoşgörü istirham ettik” ifadeleri kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.