ALTIN 2.425,93
DOLAR 32,4582
EURO 34,7616
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor

11.01.2021
656
A+
A-
İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İclal Aydın’ın Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erdinç Gülener ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Ege’nin Hamsisi isimli dizide başrol oynayan oyuncu İclal Aydın, dizinin final yapmasıyla ekranlardan uzaklaştı. Pandemi sürecini evinde geçiren 49 yaşındaki güzel oyuncu, yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla gündeme geldi.

FAKÜLTE YILLARINDA TANIŞTILAR

TV00’de yer alan habere göre, İclal Aydın gönlünü kendisi gibi oyuncu Erdinç Gülener’e kaptırdı. Aydın ve Gülener’in Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi yıllarından tanıştıkları ve ortak arkadaşları sayesinde de yıllar sonra görüşmeye başladıkları öğrenildi. Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasına ünlü oyunculardan henüz bir açıklama gelmedi.

KIRMIZI ODA’DA OYNUYOR

Kurtlar Vadisi, Kertenkele, Çukur gibi başarılı yapımlarda oynayan Erdinç Gülener, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alıyor.

2021'in aşk bombası: İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor
2021'in aşk bombası: İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor
2021'in aşk bombası: İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.